Щедрий Вовк. укр. яз
Одного разу, на хрестини,
приніс Вовк, Зайцю, капустину,
“Візьми, друззяко!”, Мовив він,
зробивши лагідно уклін.
“А то в цім році неврожай,
а в тебе діточок багато.
Одного разу, по весні,
твого малого я спіймав,
воно було худе, трикляте,
що мало зуби не зламав.
Візьми, візьми, не осуди,
за тебе і твою сім* ю
я так боюся,
що капустиною останньою ділюся!”
Резюме: Вовків таких іще чимало,
що люблять з Зайця м*ясо й сало.
Свидетельство о публикации №111030706650