Я дивився на море

Я дивився на море
І хотів зрозуміти,
У чо;му його таємниця,
І чому; воно ма;нить
Та чарує мене.

Я побачив у морі
Чисті зорі. І місяць,
Що пронизував хвилі,
Наче лампа небес.

Я почув його плескіт,
Що звучить немов пісня,
Що мов сотні оркестрів
Дали спільний концерт.

Та однак я не зміг
До кінця зрозуміти
Загадковості моря
І його таємниць…   


Роман Дука 2004г.


Рецензии