Людське життя
У павутинні наших справ.
Життя прожити мушу гідно,
Щоб хтось мене запам’ятав.
Ми часто сходимо з дороги
І потрапляємо у даль,
Туди, де смуток і тривоги,
Де замість радості – печаль.
Нам завжди хочеться нового:
Іти, стоптавши сотні «НЕ».
Людське життя – складна дорога,
Й не заблукати – головне.
Роман Дука 2004г.
Свидетельство о публикации №111030700645