***

Пишу символи літер,
Наче штрихи життя:
Чорним по білому
На папері, на дикті,
У повітрі рукою,
Розумом, серцем
Пишу без апломбу,
Без зайвих образ

Пишеш ти –
Пишу я…
Вибирає для себе
Кожен сам,
Що писати.
Але є серед нас
Неписьменних багато:
Одні вже, на жаль,
Своє відписали,
Тож честь і хвала їм.
Інші досі існують,
Не навчившись писати.
Є й такі, що зламали
Своє диво-перо.
І живуть собі далі
Без надії на те,
Аби стати СОБОЮ.


Рецензии