Маьркlажан гlайгlа

Маьркlажан хабаро дувцаш хургда,
Хоза мел дар гойтар духьа цlаьскарах лувш.
Муттхьала денош ловзаш хургда,
Бурах лувш седкъий низткъала гуш...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Меттаза лув хьа - йоазон зизаш"

Сборник можно приобрести в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас


Рецензии