***

Мене зворушувала ніч.

Трагічна, сива, та жива.

Я був із нею віч-на-віч, 

Вона ж самотньою була.

Наївся досита думок,

Напився палива очей.

І серце – в шафу на замок.

Подалі від земних речей.


Рецензии