Березневе

Сяйні у березні берези:
між сині - спрагла білизна!
Ще ранком іній їх мережить,
а в жилах вже буя весна.

Невидима, вона повсюди:
у ручаю, в моїх очах...
Хто втрима, хто її осудить?
Дівча! Закохане дівча!

Зирне ув озеро-люстерко,
зазеленіє на горбі,
пружним теплом огорне терпко
на радість і мені, й тобі.

Щоб відчували й ми обнову
і в почутях, і у ході,
і в гай оцей вернулись знову,
але вже інші. Молоді!


Рецензии
Ох. Дуже добре!!!

Чванов   07.03.2011 14:41     Заявить о нарушении