Прости мене, Господь

Прости мене,Господь, за недовіру.
Дай миру ,спокою моїй душі,
Зміцни мій дух і мою віру.
Завжди служити хочу лиш Тобі.

Спіткаюсь...Падаю...О,Боже!Боже,
Ти підійми мене скоріш, прошу!
Ти удали усе, що так тривожить.
Прости, що висновки робить спішу.

Буває, забігаю попередУ,
А йти потрібно лише за Тобою.
О, скільки ще змінити в собі треба!
я так не хочу буть гріха рабою!

Усі свої проблеми відкриваю
І віддаю Тобі, Всесильний Боже,
Бо вірного в Тобі я Друга маю;
Лиш Ти мені у всьому допоможеш.

Осанна! Алілуя!Дяка щира
Тобі єдиному живому Богу.
Я вірю,Ти наповниш серце миром
І удалиш всі сумніви й тривогу.


Рецензии