Присвята

Ти між рядків
живеш,
між строф -
і там,
як музика
звучиш.
Дарує зустріч
Саваоф,
щебече
весело нам
чиж.
Глаголять
радістю вуста.
Погідь в природі
і серцях -
то спільна доля
пророста,
освячена перстом
Творця.


Рецензии