Базар тlа

Гургьяц хьона цхьаккха ареш,
lай, дорх ца ювлаш морх.
Тоадац сибаташ даьреш,
Сибато хьулдац дорх.

lан юкъера солсагlаьлеш,
Базар тlа лаха мег.
Диззад са дега чу аьлеш
Хlана воаха lа а бег.

Хьеж бlаргашка са бlубенна
Эзара эгlазло.
Хьона лой вожаргва венна.
Вахара маькарло.

Саготал сердац са гlайгlа.
Базар тlа лаха из.
Садар улл-те цига дакъа
Са а кхоачабаьб низ.

Гlермане, 25. Чантара бетта 2010 шу


Рецензии