в дгук
пішки
ти подорожував мною
вустами
розчинявся поміж моїх тромбоцитів
мов морфій
вночі
тікав із вашого гарячого ложе
і писав мені:
я сумую
я хотів би сидіти поруч
і перебирати пасьма твого волосся
ї зараз напевне
ти спостерігаєш зміни моїх настроїв
через дзеркало монітору
а я навіть не можу
написати цей клятий відгук
під твоїми фото
Свидетельство о публикации №111030507380