Бог любить вс1х

Яка ж бо Божа милість
І ніжна, і солодка,
Неначе вода в спеку
Бажана, прохолодна.

Яка ж любов Господня
Безмежно-привелика,
Що грішного на світло
Виводить чоловіка.

Любов і милість Божа
Усіх нас обгортає,
Хто в своїм серці Бога
Христа Ісуса має.

Любов вселя надію
І віру укріпляє,
А Божа милість ніжно
Від бруду очищає.

Якщо спіткнувся, брате,
У відчаї ти, сестро,
То весь тягар гнітючий
Христос поможе нести.

Він переміг давно вже
Гріхи усього людства.
Один Ісус поможе.
Скоріш поклич Христа.

Яка ж бо милість Божа
Й любов ніжно-велика
До грішного по суті,
Земного чоловіка.

Любов до всіх говорить,
Любов усіх чекає.
Для Бога неможливого
Нічого геть не має.

Бог любить наркомана,
П"яницю і каліку.
Надать готовий кожному
Бог поміч чоловіку.

Прийдіть же до Голгофи,
Серця свої відкрийте
Для Господа Ісуса.
Він в ваше серце ввійде.

Він Духом Святим буде
У ньому пробувати,
З любов"ю ваше серце
він буде очищати.


То ж Господу осана,
Честь, слава, алілуя
За те, що любить всіх нас
І кожного з нас чує.


Рецензии
Дуже приємно читати вірш на українській мові а особліво про Бога.Благословіння вам.

Левиа   05.03.2011 21:32     Заявить о нарушении
Щиро дякую. Будьте і ви благословенні!

Ольга Назарова7   05.03.2011 22:22   Заявить о нарушении
Завжди рада послужити.

Левиа   05.03.2011 22:25   Заявить о нарушении