Тарас шевченко

Не з Умані пливуть,
                з омани,
Як білені хатки -
                тумани.
Вони з уяви.
             Їх нема.
Є Петербург.
             Ряба Нева.
Є Літній сад.
             Є аркуш білий.
Є він -
         іще юнак несмілий.
А з ним й за ним -
                доба нова!


Рецензии