Лиш з Господом

-Ніщо нечисте не ввійде у небо.
Ніщо не чисте не благословляє Бог.
Очиститись усім нам і освятитись треба
І удалятися від всіх мирських тривог.

-Що зробить нам людина, коли Господь із нами?
Чого боятися, якщо всесильний Бог
Веде нас і керує нашими життями
Й вирішуєте все ви з Господом удвох?

-Господь сказав, що вирівня дорогу.
Також сказав, що мир дає нам Свій.
Якщо я в Господі, то відійдуть тривоги,
Дасть розуму і мудрості мені Спаситель мій.

-Нехай бажання будуть святі і Божі -  чисті.
Лиш з Господом і в Господі усе наше життя.
Лиш кожну мить для Господа світити променисто
І не ступать, не схибити на грішний, вражий шлях.


Рецензии