Са безам вампала
Цlий мелаш йоагl хьо сайренга леста.
Са дега унзара бийса хинна йоагl хьо,
Бийса хинна йоагl хьо, са малх биа.
Унзарча къемато фо хьалдикъад са,
Фо хьалдикъад са, таьзет а хинна.
Латад са фоартах даькъаза аькха,
Йамарта мелаш доал аькха цlий дийна.
У хинна вахар са дохадеш доал из,
Дохадеш доал из са эздий сий.
lоажала оаз а хинна, леденна доала из,
Леденна доала из, мелаш cа цlий.
Цlий мелаш боагl хьо, са безам вампала,
Са безам вампала, меттаванза ва.
Хьо ма да адаме, хьо ма да даькъала,
Хьо ма да унзара, къемата гlа.
Гlермане, 05. Муттхьала бетта 2011
Свидетельство о публикации №111030504737