Ворхl дуне дуташ

Мерза хинна безам сох лочкъабаь,
Ворхl дуне дуташ хьо дlавода.
Онда хинна дог атта дохадаь,
Айпйаьккха йитар дега ворда.

Китаб чура фаьлгаш гоамаделар,
Мугlара тlа маlан дитадац.
Зlамига цици хинна гергаделар,
Са са, дов даккха, безамбац.

Фу эшар ала а хьона ца лайча,
Аз харца кхетаду хlара дош.
Хьа сибат цlаьхха бlаргадейча,
Дог корзагlдаьле эг са гош.

Мерза хинна безам лочкъабаь сох,
Ворхl дуне дуташ вода хьо дlа.
Хозденнад хьона буне хьагучох,
Цига гlетта лел цар дошлой тlа.

Гlермане, 5. Муттхьала бетта 2011 шу


Рецензии