Поклик душ. 9

Продовжую.
А отже яким чином Бог нас навчає любити?Все дуже просто.Все що ми нелюбим,від чого ми дратуємось,постійно буде притягуватись в наше життя.Це як екзамен будеш здавати поки не здаси(навчишся любити навіть те що здається любити неможливо).Так всі наші ситуації що постійно трапляються у нашому житті ,то все уроки від бога.А ти студент,що учиться на Бога.Тепер ви множите подивитися із сторони на все своє життя,та побачити всі етапи свого розвитку від дитинства і до теперішнього часу.Зможете зрозуміти на якому рівні знаходитесь по відношенню до бога.Зрозумієте над чим потрібно працювати.
Далі буде.Пишіть що незрозуміло.


Рецензии