Небо на двох

Коли не спиться думаю про тебе,
Навмисно поринаю в твої сни -
Щоб там усмішкою розмалювати небо,
Зачарувати ніжністю весни...

Нечутно пригорнуся до обличчя,
Торкнусь вустами втомлених повік,
Щоби розтанули снігами протиріччя,
З якими долю ти ділити звик...

У подиху зумій мене відчути
Краплин весняних з гілочок верби,
В добра бажанні... хочу промайнути
Ні сліду не лишивши від журби...

І в росах лагідних промінням шепотіти
Серед ранкових затишних дібров,
В яких ти мріяв птахою злетіти,
Щоб підказати, де живе любов...

Коли не спиться думаю про тебе,
Казки чарую із відвертих слів –
Я розділю з тобою власне небо,
Що не живе без кольорових снів...

05/03/11


Рецензии
У подиху зумій мене відчути
Краплин весняних з гілочок верби,
В добра бажанні... хочу промайнути
Ні сліду не лишивши від журби...

Як я розумію ваші почуття!
Дякую за проникливий вірш:)

Домущи Генриетта   05.03.2011 23:39     Заявить о нарушении
Вам дякую за теплі почуття :)
Дуже гарний псевдонім ;)

Сильва Яна   05.03.2011 23:45   Заявить о нарушении
Щиро дякую:)

Домущи Генриетта   05.03.2011 23:55   Заявить о нарушении