Бог прощае вс1 гр1хи

Вмирає тіло, та душа жива-
Вона ж бо вічна, невмируща.
Лиш т1льки Бог душі дає життя,
Прощає гріх і направляє в вічність.

Всі кажуть слово "Бог" і щось про Божий суд.
А ви скажіть: чи знаєте ви Бога,
Який в душі живій? Він - там і тут.
Скажіть, чи знаєте ви Господа живого?

Ікони скрізь, свічки, кадило
Й попа у рясі невиразний спів...
В Ісусі ми живем. Лише Христос мірило-
Завіса Ним розірвана навпіл.

Й не жертви хоче Бог, не жертви.
Бог є любов, що вічна і свята,
Любов жива, що оживляє з мертвих-
Бог до людей прийшов у образі Христа.

Бог є любов. Ісус родився в яслах,
Не у хоромах царських, не у злоті.
Любов росла, Любов жила й не гасла
Ось у такій , як в нас, у людській плоті.

Любов перемогла гіркі страждання, муки.
Вона за нас умерла на хресті,
На смерть Себе віддала в людські руки,
Щоб дать життя усім: тобі й мені.

Всі кажуть слово "Бог" й судом Його лякають,
Як поступають з ними не так, як вони хочуть.
Лякають Богом та Його не знають,
В усьому лиш себе правими бачуть.

Бог є любов.Вся правда лиш у Ньому.
Життя і прощення Господь усім дає,
Хто місце в серці дасть Христу живому;
І той на Божий суд вже не прийде,

Бо всі гріхи наші Христос був взяв на Себе.
Він на хресті помер, щоб ми жили.
Тому в своїх гріхах розкаятися треба,
Йти за Христом і більше не грішить.

Всі кажуть слово "Бог", та Бога не всі знають.
Господь повинен в серці людськім жити.
Тоді з людиною я спілкування маю,
Якщо її я знаю і можу десь зустрітись.

Чи ж маєш кожну мить ти спілкування з Богом,
З живим Спасителем і Господом Христом?
Чи Бог твої вирівнює дороги?
Чи є до Бога вічного Ісус живим містком?

Прощаються гріхи людям попами
На час який? На рік? А чи на мить?
Христос лиш має владу над гріхами-
Через Ісуса Бог гріхи простить.

Коли Сам Бог прощає, то назавжди,
Бо так у Слові Божім Він сказав.
До Бога Вічного прийти повинен кожний,
Щоб прощення гріхів й спасіння вічне мав.

За кожного з людей лише Христос воскреслий
Всі муки на хресті тяжкі прийняв.
Христос тягар наш взяв, щоб ми могли понести
Свого хреста. Бог в Сині життя дав.

Лиш віра в Бога вічного, живого
Змінити може все в твоїм житті.
Бог вирівня усі криві дороги
Й достойним в вічність змогу дасть прийти.


Рецензии