Посп1шайте до Бога

Моя туга за небом.
Моя туга за Божим Сином.
Моя туга безмежна
За мою грішну Вкраїну.

Моя туга за душі.
Грішні й заблудлі.
Лише з Богом щасливі
Ми будемо, люди.

Лиш Господь нас підійме-
Він дорога є й правда;
В Нім життя і надія.
Лиш один Він не зрадить.

Станьмо ж всі на коліна,
В покаянні всі станьмо.
Пробудися,Вкраїно,-
Йдуть часи вже останні!

Схаменіться ж всі люди!
Перед Богом всі станьте,
Своє серце й життя все
В Божі руки віддайте.

Бог всесильний і вічний.
Він змінити все в силі.
Він поставить на ноги
Нашу рідну Вкраїну,

Захистить і обійме,
всіх любов"ю обгорне,
Розжене й удалить всі
Хмари люті і чорні.

Пробудіться ж всі люди,
Весь народ український!
Лиш Господь наше щастя,
Наша доля і пісня.

Чи ж нічого не каже
Вам гіркотний Чорнобиль?
Не залити горілкою
Всі нещастя і свій біль.

А Господь всіх чекає
Терпеливо і вірно;
Щастя дать всім бажає,
Хто Христа в серце прийме.

Тож довірмося Богу,
Як малії ті діти-
Він всесильний і зможе
Нас усіх захистити.

Від нещастя і воєн,
Від насильства і гніту.
Будуть з Богом безпечно
Жить усі Божі діти.

Діти-ті,що слухняні,
В кого рівна дорога.
Я прошу, закликаю:
Поспішайте до Бога!


Рецензии