Кхычунга дlалуш йа

Хьа вахар иззал баьде, къиза дале,
Аз сай гуйран сердало хьона дlалургйа.
Ва хьо воацаш, сона-м эшац рузкъа,
Со-м хlанз кхычунга, везар, дlалуш йа...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Меттаза лув хьа - йоазон зизаш"

Сборник можно приобрести в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас


Рецензии