Восьма ранку. Перша весна

Вийшовши з автобусу,
я побачила дуже світле небо.
Була восьма ранку
та перше березня,

скрегіт по долоням
холодного повітря
змусив мене прокинутися
не дарма

подивилася вгору

здавалося,
ніби-то дні будуть
звичними
до сірості над головою,
ніякого авітамінозу
вітамінів группи "посмішка"

подивилася вгору

чую,
лоскоче
яскраве сонце
у перший день
весни
о восьмій ранку
сонне обличчя Бога


Рецензии