чудеса

перетворювати слова в мартіні
почуття в троянди
серце ніжні тіні
давай в мої Анди
заполони злощасно
щоб не гордо, а підвласно
хотіли до тебе
всі мої королеви
всі мої рабині
і твої коханки

- я Вас вітаю
- доброго ранку

після ночі довіри
по-телефону за номером в столиці
люди, будьте щасиливі, чудеса стаються!


Рецензии