Той кого не було

Роздоріжжя часу - пекельна година,
Купа каміння - його домовина,
Два танкових дула - хрест вояка,
Вибір героя - вільне буття.

Палаюче місто - вир боротьби,
Остання хвилина Світла й Пітьми;
Каральний вогонь далі падає з неба,
А він все лежить,йому це не треба (р)

Остання краплина упала у чашу,
Остання секунда пішла в забуття...
Настало!Тепер вже настало!
Останнє,одвічне,небесне життя!


Рецензии