Невмеруще джерело
Невмируще джерело з кожним роком розквітає,
Мова теж обличчя має, де б і зморшки не лягло.
Може бути воно хмурим і веселим попри все.
Чи ховає гніву бурю,чи палку любов несе.
Мова, цей струмок життєвий не вмирає, бо живе!
І вона нам шанс миттєвий бути гідними дає!
Мова додає нам сили, будить у душі любов.
Скільки її не ловили, а вона побігла знов.
В інше серце, в нову душу потай знову увійшла.
Цінувати її треба, вона згусточок тепла.
І вона всім нам потрібна, як у тім струмку вода!
Українська мова рідна, ти віками молода!
Свидетельство о публикации №111030204479