Його бiль

І ніяк він забути не може про неї,
І все в нього в думці лише її очі,
І вся його пам'ять це є святеє,
І все йому сняться у кольорі ночі.
Він гляне з журбою востаннє їй в серце,
Вона відвернеться,бо в нім порожнеча,
Він буде благати-вона засміється,
І він заридає,як в кривді малеча.


Рецензии