Я вдячний Господу за тебе

Я вдячний Господу за тебе
За твої очі і уста
За те, що ти дарунок з неба
За те, що ти тепер моя.

І серце тішиться з нагоди
Тобі сказати теплих слів
Що не знайти такої вроди
Як я знайшов серед усіх.

Ти найпрекрасніша і світла
Ти моя сила і мій щит
Єдина ти моя дружина
З тобою хочу далі йти.


Рецензии