Сухе лисття

В хвилинах скрути загубившись,
Ідеш в туманну далечінь.
З дороги збився і не чути
Живих та мертвих голосінь.

Ти сам один,іти ще хочеш
У плинності згоріти мрій,
А там упасти і зостатись
В пекельній смуті втрачених надій.

Ти йшов би,біг!Та вже не можна...
Шлях канув сам крізь тебе ввись,
А ти лежи,лежи самітник ночі
В сухому листі знов знайдеш покій.


Рецензии