There must be an angel with a smile on her face...
темноволоса,хтива,розпусна жінка.
ти приріс до канатів мого телефону,
як бамбук до асфальтної стінки.
та й кого взагалі хвилює,
що на початку весняного холоду
ти ріжеш апельсини чи вени,або малюєш...
на полотні мене оголену.
...достатньо тобі мене слинити
соком алое і жартами.
та навряд ти сьогодні зупинишся,
не завершивши картингу.
можеш мені мене пробачити?
таку божевільну й до біса шалену.
в ліжку з тобою побачимось,
мій чудовий незайманий Ленон.
Свидетельство о публикации №111030107263