Що ты робышь у лижци мого сына?
Пэтро! Пэтро! Заверыщала маты Пэтра.
На порози появывся, Пэтро.
Ану йды до мэнэ, розкажы своий мамуси , шо це за Гануся?
Мамо , це не Гануся .
А хто це ?
Мамо ,чого вы вэрэщэтэ , вы шо дивчыны не бачылы?
Дивчыны, а дэ ты тут бачышь дивчыну, подывысь на неи, нерасчэсана, цыцкы повывалювалысь, вона вжэ нэ одну дытыну вскормыла, тэпэр взялась за тэбэ. Пэтруся, деж ты тут бачышь дивчыну . Хиба дивчына зализе у твое лижко?
Мамо, мамо, як вам не встэдно.
Мэни встэдно? Цэ ты кажешь своий мамци? Був бы жыв твий батько, шо бы вин сказав? Такый встыд! Шо люды скажуть! А сусиды? Який встыд!
Маты Пэтра нияк нэ могла вспокоитысь.
Вылазь з того лижка , розляглась , як корова.Чого очи зажмурыла, встэдно? Пороспускалысь.Чого очи зажмурыла?
Зажмурыла,шоб мои очи, мамуся ,тут не бачылы.
Пэтруня, Пэтруня, ийды до мэнэ , ийды мое кохання,я чекаю на тэбэ.
Шо? Шо? Я тоби зараз покажу кохання .Зараза така, вылазь з того лижка.
робышь-делаешь/укр .яз/
хата -дом /укр.яз/
завэрэщала-закричала/укр./
маты -мама /укр/
дивчына-девушка/укр/
цыцкы-груди/укр/
дытына-ребенок/укр/
лижко-кровать/укр/
зажмурыла-прикрыла,закрыла/укр/
бачыла-видела/укр/
кохання-любовь/укр/
очи-глаза/укр/
картина автора
Свидетельство о публикации №111030107137
Наталья Исаева Горецкая 01.03.2011 22:35 Заявить о нарушении
ююроза
Роза Эйдельман 02.03.2011 17:37 Заявить о нарушении