Схожа на

Зів’ялі квіти,запах ночі
Думки,що линуть в нікуди
І погляд – він пішов у зорі
У всьому Ти,одна лиш Ти…

Дим першо-останньої сигарети,
Мов ножем ріже червоні сни,
Він крає блакитне небо
По якому ступала Ти…

О,ні! Ти не Беатріче
Вона просто примара світів,
Ти місяць,що світить опівночі
Для тих хто не чує слів.


Рецензии