Энилэрнен, белик кадерлэрен

 
ЭНИЛЭРНЕН,   БЕЛИК   КАДЕРЛЭРЕН ,
УЗ  Ж,АНЫННАН   БИРГЭН   ГОМЕРНЕ.
БИРГЭН БЕЗГЭ НУРЛЫ  ИРТЭЛЭРЕН,
БУЛЭК  ИТКЭН ЯКТЫ КОННЭРНЕ.
 
КУАНЫЧЫМ  БУЛСЫН  КИЛЭЧЭКТЭ ,
ШАТЛЫК КИТЕРСЕН , ДИП  ГОМЕРГЭ.
ЯНЫП КОЕП КОТКЭН БЕЗ УСКЭНЕН ,
КЫЗГАНМЫЙЧА  ИЗГЕ  ГОМЕРЕН.

БЭЛЭ КАЗАЛАРДАН САКЛАП  КАЛЫП ,
ИЛХАМ БИРЕП  БЕЗГЭ  ЯШЭРГЭ ,
КИН,ЭШ  БЕЛЭН , КОЧНЕ  ДЭРТНЕ  ОСТЭП ,
ЮЛ  КУРСЭТКЭН ГОМЕР   УТЭРГЭ.

ЭНИЕМ  ДИП , АЧЫЛГАН БЕЗНЕН, ТЕЛ.
БЭХЕТ   ЮРАП ТЕЛЭК  ТЕЛЭГЭН.
УСТЕРГЭНДЭ  ЯШЬЛЭЙ БИШЕК  БЕЛЭН
ТУГАН   ТЕЛДЭ ,  Ж,ЫРЫН   КОЙЛЭГЭН.

АБЫНГАНДА  БЕЗ  БАРГАН  ЮЛЛАРДА ,
ЭНКЭЙ  ГЕНЭ КУЛЫН СУЗУЧЫ.
ХЭР УЙЛАРНЫ   АН,ЛАП  ХЭР ЧАКЛАРДА ,
БЕЗ  БАРГАН   ОМЕТНЕ   АН,ЛАУЧЫ.

ДОНЬЯ  ЯКТЫ  ЭНИЛЭР   БУЛГАНГА ,
ГОМЕР   УТЭ БЭХЕТ   ШАТЛЫКТА ,
ГОМЕР  БУЕ  БУРЫЧЛЫБЕЗ  СИН,А ,
РЭХМЭТЛЕБЕЗ ЭНКЭЙ  БАРСЫНА.

РЭХМЭТ  ЯУСЫН ,  БЕЗНЕН,  ЭНИЛЭРГЭ.
ТЕЛИК  ШАТЛЫК ,БЭХЕТ ХЭМ   САУЛЫК. 
ТУР БАШЫНДА  БУЛСЫН ГОМЕРЛЭРГЭ  ,
УРЫННАРЫ  ,   ЯКТЫ   ЙОЛДЫЗЛЫК.      

ХЭРЧАК   ЭНКЭЙЛЭРГЭ  БАЛА БЕЗ  ,
ИН,  КЭДЕРЛЕ  БУЛЫП КАЛАБЫЗ ,
КУЗ НУРЫДАЙ  БЕЗНЕ  УСТЕРЕП , 
Ж,АН   Ж,ЫЛЫСЫН  УСЭБЕЗ  КУРЕП , 


Рецензии
Марс, мин бик шатмын сезнен белан танышуга. Матур шигыр анилар турында, рахмат. Кайсы якларда яшисез? Кызганычка уз телемда язганым юк, сузлар житми. Нурзиля.

Нурзиля Ахметова 1   17.03.2011 11:09     Заявить о нарушении
Саумысыз Нурзилэ! Мин бик шатмын сезгэ минем шигерем ошаган очен . Мин узем Татарстанда Ютазы районында яшим. Башкортостан белэн Татарстан чигендэ. Бик зур рэхмэт рецензиягез очен. Мин дэ сезнен, шигерлэрегезне тонлэ бик ошатып укыган идем. Гомерле, чиста хэм саф шигерлэр. Рэхмэт!

Ямалеев Марс   17.03.2011 11:19   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.