На перехрестi
На перехресті машина
збила із ніг дівчатко.
Лежить воно на асфальті
мов пташеня,що з гніздечка
випало й дуже забилось.
Круком - водій із автомобіля,
селезнем -- міліціонер зі свистком,
гавами -- перехожі,
усі до дівчатка....
А воно собі і не втямить,
що з ним стряслося.
Ну,справді тобі,як пташеня,
що хвильку тому було аж під небом,
а тепер ось і боляче,
і неба десь не стало...
---- Ну,як же це ти,така вже здорова,
ну,майже доросла,
а вулицю не вмієш переходити?!
Чи в школі тебе не навчали?!
Чи батько-мати не наказували?!
--- Я,дядю,зачиталася...
І притиснула злякано крильця
до грудочки-серця.
А під пір'їнками крилечка
тонюсінька книжечка
віршів.
Свидетельство о публикации №111022800755
З повагою, Л.Ю.
Людмила Юферова 18.04.2011 00:42 Заявить о нарушении