Весняна

Дзінь-дзень!
                Дзінь-дзень!
Який чудовий  літній день!
Дзень-дзінь!
                Дзень-дзінь!
Розлилась по дахах теплінь!
Дзинь-дзон!
                Дзинь-дзон!
Минає вже зимовий сон!
Минає геть
                зимова смерть,
Буде весняна
                круговерть...





В брудних струмках  застогне сніг,
А проліски розсиплять сміх,
А вітер,вітер голубий
Затріпотів,мов загубив
Й ніяк ту стежку не знайде,
Що до коханої веде...
І буде він отак тремтіти,
В зеленім огнищі горіти...





...І тільки сивий чоловік
Відчує свій похилий вік,
І що на зиму постарів:
Однак,колишня, угорі
Щаслива журавлина синь --
Дзинь-дзинь..!


Рецензии
Дуже гарно!!!,з теплом Лідія!!!

Лидия Филимонова   28.02.2011 19:36     Заявить о нарушении
Щиро вдячний!

Оксий Ожына   01.03.2011 00:20   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.