Наречена моя

Кохаю тебе, дихаю тобою,
Влітку теплим, холодної зимою,
То темна як ніч, то світла як сніг,
Надихаюся, коли бачу твій лик.

Для мене ти ангел, наречена моя,
Брови твої наче чорна хвоя.
Без тебе серце моє болить,
Я прийшов для тебе сюди.

Пальці цілу, відведу тебе
За обрій, за синє небо,
Хочу щоб ти стала ниткою життя,
Довгої частиной мого забуття.

/ Окт. 2010 - фев. 2011 /


Рецензии