Струмочок
Струмок малий в’ється,
В нім водичка життєдайна
Радіє, сміється.
Ну, а сонце променисте
Береги лоскоче,
Дно пологе, кам’янисте
Обігріти хоче.
Над струмочком невеличким
Низенько схилюся,
І холодної водички
Із нього нап’юся.
Свидетельство о публикации №111022805829