Nature

I like when day
Is lovely and gay.
I prefer when cloud
Thanks wind is loud,
I interested when storm
Is beautiful and warm,
I like when it is rain
In my window again.
I prefer  when flower
Even grows on tower,
I interested when river
Thanks moon is silver.
I like when nature is bright
And rays are light!


Рецензии