Колючий клубочок

Бачиш? Котиться клубок,
Що увесь із голочок!
Ти завмри і не крутись,
А до нього придивись,
Він спинився на хвилинку,
В нього очі-намистинки,
Носик теж увесь чорненький,
 Цей клубочок сам маленький...
Та у руки не візьмеш-
Пальчик голкою проткнеш!
Але він живий-це так!
Зветься цей клубок-їжак!


Рецензии
Чудесное детское стихотворение,весёлое,задорное,очень,очень понравилось.
С теплом и уважением.

Василиса 5   23.03.2011 17:57     Заявить о нарушении