Ти кожну мить з1 мною

Я вдячна,Господи, Ти кожну мить зі мною,
Ти кожну мить підтримуєш мене
І обгортаєш Божою любов"ю,
Що вічна і ніколи не мине.

Ти душу зігріваєш теплотою
І очищаєш все єство моє,
До кожного навчаєш йти з любов"ю-
Ти Бог,Творець мій, Ти любов"ю є.

Ти удаляєш всі мої тривоги,
Бо Ти - дорога, правда і життя.
Нема неправди в вічнім Слові Бога;
Лише по ньому хочу жити я.

Ти Словом,Боже, очищаєш серце.
Відкриє Слово всі мої гріхи,
Життя моє просвітить аж до денця
І сили дасть усе перемогти,

Що нав"язав колись мені диявол-
Підступний ворог людської душі,
Який штовхає всіх в гріховну яму,
Щоб ми спасіння мати не змогли.

Та я Ісусу все життя віддала,
Усі свої проблеми і тривоги.
Бог хоче , щоб я вічну радість мала.
Він це сказав мені в  Своєму Слові.

Тож бурі, всі тривоги, негаразди
Повинна я спокійно всі сприймати
І пам"ятать повинна скрізь і завжди:
Господь турбується ще краще аніж мати.

Бог знає серце кожної людини.
Спішіте ж, люди, ви серця відкрити
Ісусу Господу, бо лише Він єдиний
Всім допоможе в мирі з Богом жити.

Мій Бог, Тебе прошУ: пошли спасіння
Усім народам, рідній Україні;
Хай щедро розсівається насіння
Й дає лиш добрий плід в житті людини,

Щоб люди всі лише Тобі служили,
Святому Богу, вічному, живому:
Отцю всесильному і Богу Сину
І Духу Божому Святому.

Хвала Тобі! Осана! Алілуя!
Вся честь і слава лиш Тобі,Господь!
Подяка щира, що з Христом живу я!
Ти кожного до вічності приводь.


Рецензии