виниловий бог
Десь там янголи пускають салюти
На честь народження нового світу
Ти чуєш, боже?
Твої молитви звучать з пластинок,
На подряпаному вінілі залишилися сліди твоїх тортур
За тобою ще йде натовп
Як в старі добрі часи
Але придивися: в них однакові очі
Вони дивляться в порожнечу
Яка натомість вижирає всі їхні сни
І якщо ти прислухаєшся
То почуєш, що в них однакові думки
В їхню свідомість закладена одна програма
Народження-життя-смерть-суспільна пам'ять
І якщо ти не будеш звертати уваги на інші присмаки
То зрозумієш
Що їхні життя однакові на смак
Трохи диму від цигарок
Трохи хмелю від трави
Трохи кислоти від заздрощів і гіркоти від безсенсовності
Так, це і є твої люди
Вони віддано дивляться тобі у вічі
Але там бачать лише ту саму порожнечу
Та ще неглибокі подряпини на корочці вінілу
Свидетельство о публикации №111022606059