Не хочу розпинать Тебе...

Не хочу розпинать Тебе,Господь,
Своїм гріхом, грішним життям.
Ти лиш мене до святості підводь,
Бо я Господня,Боже я дитя.

Дай сили Духа, в серце дай любові
До всіх людей, до всіх братів, сестер;
Дай не забуть ціни Твоєї крові
І пам"ятать, що Ти за мене вмер.

О, мій Господь, я лише слаба жінка,
Та Ти всесильний, всемогутній Бог.
Не дай, щоб я зламалась як стеблинка.
Посеред бурі,горя і тривог-

Ти ж бо скала моя і Ти моя твердиня;
Весь світ в Тобі і Ти - моє життя.
Нехай же слава Тобі в небо лине!
Тебе,Господь, всім серцем славлю я.


Рецензии