СОН
Чуєш поряд вітер свище і зриває тобі дах?
Перетворюю на казку наш шалений дух вогню.
День і ніч зривають маски. Враження, що я ще сплю.
О , мій сон, де ми разом! Ти промінь сонця у віконці!
О, мій сон, серця стогін! Моє повітря, подих світла!
Подивись, на дворі темно. Це для нас чарівна ніч.
Ми зустрілись не даремно, з ранком будемо віч –на – віч.
Нам світанок заспіває, поряд з`явиться зоря.
Я з нею разом прокидаюсь. Враження, що це не я.
Свидетельство о публикации №111022503867