Песня

Червона стрічка, намисто, коси…мене чекають світанкові роси.
Від мене лунатиме пісня прозора. А замість ліхтарика в мене є зорі.
Чудова пісня і я майже боса, на мене чекають світанкові роси.
Хай пісня лине, повітря стине, ніхто цю пісню не припине.
Струна й мій голос  співають вдвох, щасливий вирок співати, ох!
Мої вітання для тих, хто чує, нехай ця пісня весь світ змалює.
Залізу в душу і в серце піду я. Нехай ця пісня всім світло дарує.
Нехай примусить вона посміхатись, у згоді жити, зустрічатись, кохатись.
В великої пісні душа велика. Я чую поклик, мене хтось клика.
Червона стрічка, намисто, коси…мене чекають світанкові роси.


Рецензии