Що минають дн...
Залишають дні в душі свій слід.
Нам ще треба безліч днів прожити.
Нам життя дарує безліч літ.
Хто роки рахує боязливо,
Не відчує біг швидких годин.
Хто роки рахує, той можливо
В самоті рахує їх, один...
Свидетельство о публикации №111022503672