НАС!
Моя душа палає в огні!
Чому тоді одна я?Чому тоді сумна я?
Забракло може сонця мені?
А може не кажи про любов?
Вона, як суміш п`є мою кров.
Чому тоді одна я?Чому тоді сумна я?
Чому я перепрошую знов?
Наздожену свої мрії може
Доля одна випала нам схоже
Нас!Нас!Нас!Нас!
Доля тримає, не відпускає!
Я маю щось сказати, повір!
Я ніби в пастку загнаний звір.
Я ніби-то з тобою, я ніби-то без зброї.
Я промінь серед похмурих гір.
А може не дивись у мій бік?
Я жінка лиш, а ти чоловік.
Я ніби-то з тобою, я ніби-то без зброї.
Прикута я до тебе на вік!
Свидетельство о публикации №111022503550