***

Патріот,така людина,
Яка зробить, все-для Країни!
Піде за неї воювати
Просту людину захищати!
Партріот- така людина,
Яка любить-Неньку!
Вона зробить все,для неї..
Захистить -рідненьку!
А,що б стати Патріотом
Треба-покохати!
Щоб відчув народ- турботу,
Зміг,все подолати.


Рецензии