Лютий

Гнівається трішки лютий,
стелить снігом стежку,
вітер хвилювався гнутий,
вмить розмів мережку.

Березень гукав за тином,
сонця промінь сіяв,
срібну зігрівав калину,
про веснянку мріяв.

Лютий позривав намисто,
що дарував вчора.
вія  замітає чисто,
бо зимонька хвора.

Ранок розливає сльози,
тихо плаче сива,
березень відвів морози,
від весни дбайливо.


Рецензии
Очень образные стихи. Спасибо.

Сергей Корчагин-Самборский   17.03.2011 17:48     Заявить о нарушении
Сердечно дякую.Приємно.

Анина   18.03.2011 10:50   Заявить о нарушении