Gyvenimo tiesa
Mama, sesuo, dukra,
O kas uzmirs, kad gyvenau,
Visi kiti, zmona?
Ne taip svarbu, kas bus toliau,
Tamsa, dangus, pekla,
Neidomu, kaip gyvenau,
Meile, dziaugsmai, liga.
Tas prisimins, ka palikau,
Saule, namai, gamta,
Kiti uzmirs, kad as buvau,
Gyvenimo tiesa.
2011.02.24.
Свидетельство о публикации №111022402046