Вiдпусти

Я благаю, вiдпусти.
Зникни раз и назавжди!
Я не могу бiльше так
Кожен день сльоза в очах.

Я не можу, зачекай.
Ти все наше забувай!
Не було кохання в нас,
Розiйтись давно вже час.

Не жалкую, ти це знай.
Й вiдпусти мене,давай!
Iншу знайдеш ти собi
А мене лиш вiдпусти.

Я прошу, дай спокiй ти.
Мою душу визвiльни.
Мои очi i долонi
Не твої . Розлуки дзвони...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.