super classical pop rock song lyrics

Oh, baby (or dear, or darling, or lady)

you make
me mad (or fool, or crazy)

please,
believe (or forgive)
me

don't go away (or anywhere,
or simply leave)
today

with (or without) you (or her) wanna be (or not to be)

yeah-yeah-yeah (or ah-ah-ah, or hey-hey-hey) !


Рецензии